Informacije o dostavi
Minimalna vrijednost narudžbe za kupovinu s dostavom u I zonu ili osobnim preuzimanjem je 35 €.
Minimalna vrijednost narudžbe za dostavu u II zonu je 70 €.

Jabučni ocat Smid, 500ml

2,65 

Sastojci: sadrži 5% octene kiseline
Pakovanje: 500 ml
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu
Dostupnost: Dostupno

Dostava info:
Minimalna vrijednost narudžbe za kupovinu s dostavom ili osobnim preuzimanjem je 35 €. Minimalna vrijednost narudžbe za dostavu u II zonu je 70 €.

Jabučni octovi od davnina su poznati po svojem blagotvornom učinku na organizam, pogotovo kada su ekološki proizvedeni kao ovi. Filtriran. Jabuke korištene u proizvodnji dolaze iz netaknute prirode s brežuljaka Čučerja. Pakirano u staklenu ambalažu. Jabučni ocat prirodni je antioksidant, antiinflamatorik, antispazmodik, detoksikant, dermetik, metabolik, hipertenzor, hepatik, kozmetik, kardiotonik, laksativ, mikocid, sekretolik, stimulans, tonik. Osim kalija koji pročišćava krv i odstranjuje iz nje masnoću u jabučnom octu ima vitamina A i B, posebno B 5, mnogo vitamina C i P te minerala i aminokiselina. Često ga se u ovoj kombinaciji preporučuje kao dobra pomoć pri mršavljenju. Ali i nezaboravimo njegovo široku gastronomsku primjenu.

Smid t.o.

Tome Matića 1, Zagreb, 10 000

Zagrepčanka Mirjana Strancarić i njezina obiteljska tvrtka SMID (početna slova: Strancarić – Mirjana – Ivan, suprug – Dora, kći) oslonjena na stari obiteljski jabučnjak u Čučerju od 2002. proizvodi višekratno za kakvoću nagrađivan ekološki jabučni ocat (sam te aromatiziran češnjakom, bosiljkom, majčinom dušicom, ružmarinom i hrenom), zatim bukovače marinirane u njemu, vatreni jabučni chutney, marmeladu od jabuka i karamela, džem od jabuka i naranče, zagrebačku marmeladu, niskokaloričnu ekstra domaću marmeladu od jabuka s okusom lavande i drugo, a jedan od izuzetno dobro prihvaćenih originalni je proizvod te maštovite i poduzetne inženjerke biotehnologije i obrtnice – hrenada. To je ribani hren s, dakako, jabučnim octom, maslinovim uljem, limunom, solju, bijelim paprom i smeđim šećerom. Lansirala ga je uoči Uskrsa 2008. i priprema ga u više varijanti, manje i više ljutoga, na oduševljenje istinskih zaljubljenika tradicionalnoga i novoga.
Proizvodnja

Hrvatski eko proizvod

Košarica
Vaša košarica je trenutno prazna.