Informacije o dostavi
Minimalna vrijednost narudžbe za kupovinu s dostavom u I zonu ili osobnim preuzimanjem je 35 €.
Minimalna vrijednost narudžbe za dostavu u II zonu je 70 €.

Hrenada Smid, 210g

3,40 

Sastojci: jabuke (70%), hren (20%), đumbir (5%), jabučni ocat, suncokretovo ulje, limunov sok, začini.
Pakovanje: 210 g
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Dostupnost: Dostupno

Dostava info:
Minimalna vrijednost narudžbe za kupovinu s dostavom ili osobnim preuzimanjem je 35 €. Minimalna vrijednost narudžbe za dostavu u II zonu je 70 €.

Hrenada je ribani hren s dodatkom jabuka, đumbira, jabučnog octa, suncokretovog ulja, limunovog soka te začina što sveukupno daje ukusni pikantni umak. Proizvod je pasteriziran te ne sadrži konzervanse. Zagrepčanka Mirjana Strancarić i njezina obiteljska tvrtka SMID lansirali su je uoči Uskrsa 2008. i priprema ju u više varijanti, manje i više ljutoga, na oduševljenje istinskih zaljubljenika tradicionalnoga i novoga. Mirjana predlaže da hrenadu poslužite s kuhanom šunkom, narescima, pečenim i mesom s roštilja, kuhanom govedinom, piletinom odnosno kokoši, zatim sa sirevima, posebice s nježnom mozzarellom i lososom. Hrenada je kreirana na ponajboljoj tradiciji domaćih umaka od hrena s jabukama, a hren je nabavila preko Fragarie od obitelji Jalšić, koja u Sigetecu Ludbreškom na 4 – 4,5 rala već dvadeset godina uzgaja hren na način divlje kulture.

Smid t.o.

Tome Matića 1, Zagreb, 10 000

Zagrepčanka Mirjana Strancarić i njezina obiteljska tvrtka SMID (početna slova: Strancarić – Mirjana – Ivan, suprug – Dora, kći) oslonjena na stari obiteljski jabučnjak u Čučerju od 2002. proizvodi višekratno za kakvoću nagrađivan ekološki jabučni ocat (sam te aromatiziran češnjakom, bosiljkom, majčinom dušicom, ružmarinom i hrenom), zatim bukovače marinirane u njemu, vatreni jabučni chutney, marmeladu od jabuka i karamela, džem od jabuka i naranče, zagrebačku marmeladu, niskokaloričnu ekstra domaću marmeladu od jabuka s okusom lavande i drugo, a jedan od izuzetno dobro prihvaćenih originalni je proizvod te maštovite i poduzetne inženjerke biotehnologije i obrtnice – hrenada. To je ribani hren s, dakako, jabučnim octom, maslinovim uljem, limunom, solju, bijelim paprom i smeđim šećerom. Lansirala ga je uoči Uskrsa 2008. i priprema ga u više varijanti, manje i više ljutoga, na oduševljenje istinskih zaljubljenika tradicionalnoga i novoga.
Proizvodnja

Hrvatski eko proizvod

Košarica
Vaša košarica je trenutno prazna.